Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika
Belpolitika
Jótékonysági Estély és Adventi Futás Nyomtatás E-mail
Írta: Samu Miklós   
2015. november 10.

Image

2016. január 9-én, szombaton 19.00 órától újra megrendezik a Székesfehérvári Jótékonysági Estélyt a Hotel Magyar Királyban. Az esemény házigazdája ezúttal is Miklósa Erika Kossuth-díjas operaénekesnő lesz. A jótékonysági estély a mecenatúra fontosságára hívja fel a társadalom figyelmét, így az eseményhez szorosan kapcsolódóva első alkalommal tartják meg november 29-én, vasárnap az Adventi Jótékonysági Futást.
Tovább...
 
Vitaindító tanácskozással kezdődött a Székesfehérvár Művészete projekt Nyomtatás E-mail
Írta: Csordás Csilla   
2015. november 09.

Image

Székesfehérvár kultúrtörténetének legfrissebb kutatásokon alapuló minőségi bemutatása többek között a célja a Székesfehérvár Művészete projektnek, amely szombaton konferenciával kezdődött Városháza Dísztermében. A tanácskozást megelőzően a 2022-ig tartó komplex, kutatási programon alapuló kiállítás-, kiadvány- és rendezvénysorozatban közösen dolgozó intézmények, egyesületek együttműködési megállapodást írtak alá.
Tovább...
 
Marad még a késő őszi tavasz Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2015. november 09.

Image

Az időjárás képes meglepő dolgokat produkálni, ezt már megszokhattuk, de az, hogy november közepe felé tartva 20 fokot elérő, néhol azt meghaladó hőmérsékletet mérjünk, kicsit nagyobb meglepetés a szokásos "bolond időjárás"-nál.
Tovább...
 
Angyalokat keresnek Velencén! Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2015. november 09.

Image

Mindig felemelő érzés rászorulókon segíteni, főleg, ha gyerekekről, családokról van szó. Mint arról már beszámoltunk, egyre aktívabban tevékenykedik ezen a területen a Velencei és Velencei-tó környéki Nagycsaládosok és Rászoruló Családok Klubja.
Tovább...
 
21. ALKALOMMAL RENDEZIK MEG FEHÉRVÁRI KONFERENCIÁJUKAT A SZKEPTIKUSOK Nyomtatás E-mail
Írta: Trupka Zoltán   
2015. november 09.
Tudománnyal a tévhitek ellen címmel november 14-én rendezik a Szkeptikusok XXI. Országos Konferenciáját az Óbudai Egyetem Alba Regia Műszaki Karán. Székesfehérváron 1995 óta találkoznak minden évben mindazok, akik tenni szeretnének az áltudományos és tudományellenes nézetek terjedése ellen.
Tovább...
 
Szívügyünk Fehérvár Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Timea   
2015. november 06.

Székesfehérvár Megyei Jogú Város Önkormányzata és a Fejér Megyei Szent György Egyetemi Oktató Kórház november 10-én rendezi meg a „Szívügyünk Fehérvár” hagyományos egészségügyi szűrőnapot.

Tovább...
 
Ünnepi hét a Bugát Pál Középiskolában Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2015. november 06.
Fennállásának negyvenedik évfordulóját ünnepli az idei esztendőben a Székesfehérvári Szakképzési Centrum Bugát Pál Középiskolája. A jeles eseményhez kulturális és közösségi programot tartanak november 9-től 15-ig. A nagyszabású ünnepi hét jövő vasárnap, a Vörösmarty Színházban tartott gálaműsorral zárul.
Tovább...
 
Szeresd a gyermeket! Nyomtatás E-mail
Írta: Kész Mónika   
2015. november 06.

Image

Orvoskongresszus kezdődött Székesfehérváron. A Magyar Gyermekorvosok Társasága és Magyar Tüdőgyógyász Társaság Gyermektüdőgyógyász Szekciójának 51. tudományos ülésére érkezett vendégeket ma délután a polgármester köszöntötte. A szombat délutánig tartó szakmai értekezés középpontjában a gyermektüdőgyógyászat és allergia áll.
Tovább...
 
Hétéves projekt Fehérvárnak, Fehérvárért Nyomtatás E-mail
Írta: Samu Miklós   
2015. november 06.

Image

Soron következő ülésén ismerhette meg a Fehérvári Szenátus azt az országosan is egyedülálló kezdeményezést, amelyet Székesfehérvár Művészete címmel valósítanak meg a következő hét évben a városban. A projektről Vakler Anna, Székesfehérvár művészeti vezetője, valamint Smohay András projektvezető, művészettörténész tájékoztatta a tanácsadó testületet a Városháza kistanácstermében tartott találkozón.
Tovább...
 
Gyermek énekeseket keres az Alba Regia Szimfonikus Zenekar Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2015. november 06.
Táncdalok zenekari kísérettel történő előadására keres gyermek énekeseket az Alba Regia Szimfonikus Zenekar. A jelentkezéseket november 15-ig fogadják.
Tovább...
 
Csodák, hősök, varázslatok és a határtalan képzelet  mesére fel! Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2015. november 06.

Image

Hetedik alkalommal hirdette meg nemzetközi meseíró pályázatát a Gárdonyi Géza Művelődési Ház és Könyvtár Egyesület. A világ bármely országából pályázhatnak gyerekek 8-15 éves korig, magyar nyelven írott mesével. A kiválasztott mesehősök figurájának, a történetek alakulásának, a csodás vagy váratlan fordulatoknak csak a képzelet szabhat határt. A Tündérszó Meseíró Pályázatra 2016. február 29-ig várják az alkotásokat.
Tovább...
 
<< Első < Előző 1251 1252 1253 1254 1255 1256 1257 1258 1259 1260 Következő > Utolsó >>

Eredmények 13784 - 13794 / 20492